SC60-COSMO

De beste gecombineerde rook- en brandwerende vlinderklep.
De SC60-COSMO hoeft geen externe sturing of voeding en

werkt 100% zelfstandig, waardoor deze perfect geschikt

is voor de woningbouw.

 

 

 

Kamouflage AP

Betreed de toekomst van rookbestrijkingssystemen met Kamouflage AP, onze nieuwste innovatie, die is ontworpen om veelzijdigheid en prestaties in de branche opnieuw te definiëren.

Onze reeks van esthetische gemotoriseerde rookbesturingskleppen wordt uitgebreid met een vedw-geclassificeerde versie: De Kamouflage AP.

 

Ontdek de juiste brandklep voor uw project.

Welkom bij Rf-Technologies, de toonaangevende leverancier van brandkleppen in Europa. Met onze ongeëvenaarde expertise en toewijding aan innovatie bieden we een uitgebreide selectie van brandkleppen die zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wettelijke vereisten.

Rf-Technologies
De Nieuwe standaard voor brandveiligheid

Bij Rf-Technologies ontwerpen wij innovatieve oplossingen om onze klanten te voorzien van doeltreffende producten voor passieve brandbeveiliging: brandwerende kleppen,  vlinderkleppen, rookbeheersingskleppen, controllers, brandwerende ventilatieroosters, brandwerende manchetten evenals afdichtingsmateriaal.

Wij voorzien perfecte installatie ondersteuning

Wij streven ernaar de visie van elke klant te realiseren door advies en ondersteuning te bieden bij de installatie van brand- en rookventilatiekleppen, om zo een brandveilig en goedgekeurd project te realiseren.

Laatste nieuws & inzichten.

Onze producten

Unieke Kenmerken van Onze Brand- en Rookbeheersingskleppen bij Rf-technologies.

Jaar
Ervaring

Bij Rf-Technologies ontwikkelen en produceren we onze eigen brand en ontrokingskleppen

Onze producten worden steeds ontworpen met het oog op :

Eenvoudige montage
Optimale netto doorlaat en minimaal drukverlies
Uitstekende akoestische prestaties

 We garanderen dat al onze producten gecertificeerd en uitgebreid gedocumenteerd zijn voor alle regio’s waar we Rf-technologies kleppen verkopen.

Rf-Technologies

Wij beleveren uw project op tijd en volgens het budget.

Ziekenhuizen

Openbare gebouwen

Luchthavens

Residentiële huizen

Sport/ontspanning gebouwen

Shopping centers

Open voor innovatie, gesloten voor brand .

Bij Rf-Technologies streven we ernaar vernieuwende oplossingen te creëren, waarmee we onze klanten voorzien van effectieve producten op het gebied van passieve brandbeveiliging. Ons assortiment omvat brandwerende kleppen, vlinderkleppen, rookbeheersingskleppen, controllers, brandwerende ventilatieroosters, brandwerende manchetten en afdichtingsmateriaal.

Onze compartimenterings- en rookbeheersingsproducten waarborgen de brandveiligheid van diverse commerciële en institutionele gebouwen in heel Europa, waaronder kantoorgebouwen, ziekenhuizen, musea, overheidsgebouwen en winkelcentra
Click here to skip loading
%