De ronde brandklep CRS60 van Rf-Technologies onderscheidt zich door een intelligent ontwerp voor uitzonderlijke lucht- en akoestische prestaties.Het dunne klepblad zorgt voor optimale luchtcirculatie en brandbeveiliging. Met moeiteloze installatie, geavanceerde veiligheidskenmerken en veelzijdige afmetingen (100 mm tot 630 mm) herdefinieert CRS60 de normen voor brandveiligheid.

Slim Ontwerp, Superieure Prestaties:
In het hart van de CRS60 ligt zijn intelligent ontwerp, dat zorgt voor uitzonderlijke lucht- en akoestische prestaties. Het onderscheidt zich door een zeer dun klepblad, wat optimale vrije luchtdoorgang mogelijk maakt en drukverliezen minimaliseert. Het resultaat? Ongeëvenaarde efficiëntie in luchtcirculatie en brandbeveiliging.

Moeiteloze Installatie, Eindeloos Gemak:
De CRS60 herdefinieert gemak met zijn geoptimaliseerde ontwerp. Met een compacte kraag en een opmerkelijk korte kleptunnel van 210 mm verloopt de installatie vlot en eenvoudig, of het nu in de wand is of op afstand. Deze gebruiksvriendelijke aanpak bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor een probleemloze ervaring voor installateurs en technici.

ONE Motor voor Ultieme Veiligheid:
Om zijn veiligheidskenmerken te verbeteren, kan de CRS60 worden uitgerust met de geavanceerde ONE motor van Rf-Technologies. Deze geavanceerde motor bevat een actieve mechanische zekering zelfs zonder netspanning, wat een extra beveiligingslaag biedt. In geval van een brand buiten de luchtkanaal, activeert een secundaire elektrische zekering snel, waardoor uitgebreide bescherming tegen brandgevaren wordt gegarandeerd.

Veelzijdigheid in Afmetingen:
Om aan diverse behoeften te voldoen, is de CRS60 verkrijgbaar in verschillende diameters, van 100 mm tot 630 mm. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat installaties van verschillende groottes en configuraties kunnen profiteren van de ongeëvenaarde veiligheid en efficiëntie van de CRS60.

In wezen is de ronde brandklep CRS60 van Rf-Technologies niet zomaar een product; het is een gamechanger. Het verhoogt de normen voor veiligheid, installatiegemak en prestaties en vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in brandbeveiligingstechnologie. Omarm de toekomst van brandveiligheid met de CRS60, waar innovatie gemoedsrust ontmoet.