Veiligheid begint hier.

Welkom bij het Handboek Basisnormen voor Brandpreventie, uw ultieme gids voor de laatste stand van zaken betreffende de geldende Federale wetgeving voor brandpreventie  editie 2023. Dit handboek is samengesteld om u te voorzien van essentiële informatie en richtlijnen om brandrisico’s te verminderen en uw omgeving veiliger te maken.

Neem geen risico als het gaat om brandpreventie. Download nu ons Handboek Basisnormen voor Brandpreventie en zet de eerste stap naar een veiligere omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw gemeenschap.

Dit handboek is met zorg samengesteld door Rf-Technologies. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van brandveiligheid en het naleven van de geldende wetgeving.

Download Handboek basisnormen editie 2022

Handboek Basisnormen 2023

Gratis Download:

Stuur de download link naar:

GRATIS
DOWNLOAD

Aanvraagformulier fysiek Handboek Basisnormen:

Waarom Kiezen
Voor Rf-technologies?

Unieke Classificaties: Onze brandkleppen zijn de enige met de vereiste classificaties voor installatie zonder horizontale metalen studs.

Vermijden van afkeuringen bij brandinspecties: Dankzij onze geteste brandkleppen kunnen deze brandkleppen zonder horizontale studs in een flexible wand geïnstalleerd worden.

Efficiënte Bouwplanning: Verklein minimale afstanden en optimaliseer de bouwplanning met onze innovatieve brandveiligheidsoplossingen.

Open voor innovatie, gesloten voor brand .

Bij Rf-Technologies streven we ernaar vernieuwende oplossingen te creëren, waarmee we onze klanten voorzien van effectieve producten op het gebied van passieve brandbeveiliging.
Ons assortiment omvat brandwerende kleppen, vlinderkleppen, rookbeheersingskleppen, controllers, brandwerende ventilatieroosters, brandwerende manchetten en afdichtingsmateriaal.

Onze compartimenterings- en rookbeheersingsproducten waarborgen de brandveiligheid van diverse commerciële en institutionele gebouwen in heel Europa, waaronder kantoorgebouwen, ziekenhuizen, musea, overheidsgebouwen en winkelcentra.

Brandwerende kleppen

Vlinderkleppen

Rookbeheersingskleppen

Transferluik

Controllers

Brandwerende roosters

Brandwerende manchetten

Afdichtingsmateriaal

Click here to skip loading
%