Rf Technologies introduceert deze nieuwe toevoegingen, wat resulteert in een ongeëvenaard aanbod op de markt.

Onze SC+ vlinderkleppen hebben al de meest uitgebreide classificaties op de markt en dankzij de laatste ontwikkelingen kunt u nog meer meer configuraties genereren met onze vlinderkleppen.

De belangrijkste hoogtepunten:

Uitbreiding van classificaties:

Voor de modellen SC+60 en SC+90 zijn nieuwe classificaties opgenomen. De mogelijke afdichtingsopties voor SC+60 zijn uitgebreid met gips en gecoate steenwol, toepasbaar op zowel flexibele als massieve wanden. Bovendien wordt voor de SC+90 een afdichtingsoptie geïntroduceerd met gips + 2×12,5 mm gipsplaten binnen 100 mm flexibele en massieve wanden.

Nieuwe minimale afstanden voor 60 en 90 minuten:

De eerder genoemde nieuwe classificaties kunnen ook worden toegepast met minimale afstanden van 50 mm tussen 2 SC+ vlinderkleppen en 45 mm tussen een SC+ vlinderklep en het plafond of de muur.

Binnenkort: Classificaties met Armaflex Isolatie!

Rf-t heeft succesvolle brandtesten van 60 minuten uitgevoerd met 3 soorten Armaflex-isolatie rond de luchtkanalen. De geteste types zijn:

1. PROTECT
2. ULTIMA
3. EVO

De classificaties voor deze nieuwe afdichtingsmethoden worden binnenkort toegevoegd. Deze toevoegingen benadrukken onze toewijding om consistent innovatieve en betrouwbare oplossingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.