Ventilatie- en airconditioningsystemen in meergezinswoningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en specifieke productiefaciliteiten vereisen het hoogste niveau van hygiëne en veiligheid. Bij Rf-Technologies begrijpen we het belang van het voldoen aan deze strenge eisen, daarom bieden we een assortiment brandkleppen aan die uitgebreide tests en certificering hebben ondergaan, waardoor ze het label ‘VDI 6022 Hygiëne Gecertificeerd’ hebben verkregen.

Al onze producten zijn ontworpen om veilig en hygiënisch te zijn, ongeacht hun toepassing. We erkennen echter dat sommige omgevingen een nog hoger niveau van hygiëne vereisen, zoals ziekenhuizen, farmaceutische, voedsel-, halfgeleider- en luchtvaartproductiefaciliteiten. Ventilatie- en airconditioningsystemen in deze gebouwen moeten voldoen aan officiële hygiëne-eisen om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke, schadelijke of risicovolle stoffen in de omgeving worden vrijgegeven.

Onze brandkleppen, geïntegreerd in deze ventilatiesystemen, zijn ontworpen om te voldoen aan deze verhoogde hygiëne- en veiligheidsnormen. Elke individuele CU-LTCR60 of CR120 brandklep die onze fabriek verlaat, voldoet aan de hygiëne-eisen van VDI 6022. Zelfs voor de grootste afmetingen kunnen we een oplossing bieden met onze CU2 klep (op verzoek hygiënisch gecertificeerd).

Bij Rf-Technologies zijn we toegewijd aan het leveren van veilige en hygiënische oplossingen die voldoen aan de meest veeleisende eisen van ventilatie- en airconditioningsystemen wereldwijd. Vertrouw op onze Hygiëne Gecertificeerde brandkleppen om de veiligheid en hygiëne van uw kritieke omgevingen te waarborgen.